Amasya’da kendini hacı hoca olarak tanıtan kişi

-
- Amasya’da ortaya çıkarıldı Olay Amasya’da yaşandı. Kendini hacı hoca olarak tanıtan bu şahıs arası eşiyle bozuk olan kadınlara aranı kocanla yapacağım diyerek… (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ…)
-
- c-nseIsa-Idırıda bulundu. AMASYA ‘da hastalıklarına çare aramak, bazı sıkıntılarından kurtulmak için kendisine başvuran kadınlara c-nsel sa-Idırıda bulunduğu ve d-Iandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli yakalandı. Bazı hastalıklarına ve eşiyle arasında olan sıkıntılara çare arayan bir kadın, yakınlarının tavsiyesiyle gitti. O.İ’nin (75) c-nsel sa-Idırıda bulunduğu ve d-Iandırdığı iddiasıyla polise başvurdu.
-
- EKİPLER HAREKETE GEÇTİ Kadının şikayeti üzerine Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri harekete geçti. Üfü-rükçülük yaptığı öne sürülen O.İ’nin evine düzenledikleri opera-syonda, muska yazımında kullanıldığı değerlendirilen safran maddesi ile çok sayıda yazılmış muska ele geçirdi.
-
- Gözaltına alınan O.İ, emniyete getirildi.İmam hatiplikten uzun yıllar önce atıldığı öğrenilen O.İ’nin bu şekilde bazı kadınları d-Iandırdığı ve cin-sI s-Idırıda bulunduğu iddia edildi. Bizlerde vatandaşlar olarak bu tür insanlara dikkat etmeliyiz. Bu konuda dini duygularımızı kullanarak suistimal edip bizleri kandıran bu tür karaktersiz insanlara karşı daha temkinli olmalıyız. Her hacı hocayım diyene güvenmemeliyiz
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.