Diyanet’ten ‘Maaşını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyası !

-
- Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş, Diyanet İşleri Bakanlığı mensupları arasında ‘Maaşını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ adında bir dayanışma kampanyası başlattığını söyledi. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ…)
-
- Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara destek kapsamında başlatılan kampanyayı Twitter adresinden duyuran Erbaş, “Başkanlığımız mensupları arasında “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısıyla yardım kampanyası başlattık.
-
- Teşkilatımızın güzide mensupları; süreçten ekonomik olarak olumsuz etkilenen kardeşlerimize destek olacak, iyilik ve hayra öncülük edeceklerdir.” ifadelerini kullandı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.